add a link

Kalp Atışı 15.Bölüm Fragmanı

add comment
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called Kalp Atışı 15.Bölüm Fragmanı 13 Ekim Cuma
Here's some stuff I remembered seeing:
Kalp Atışı 15. Bölüm Fragmanı, Kalp Atışı izle
Kalp Atışı 15.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Ali Asaf, yarım kalan evlilik teklifine cevap gelmesiyle beraber Eylül’le, olan ilişkisinde yepyeni bir pencere açılarak hayatlarını sevgileriyle şekillendirmeye karar verirler. Selim’in, kazası ile yüreğimiz ağzımıza gelirken hastane de yine olaylar durgunluğunu korumuyor. Heyecan dolu anlar ile Kalp Atışı yeni bölümü 13 Ekim Cuma günü devam edecek. Fragman yayınlandığında konunun devamında izleyebilirsiniz.
Kalp Atışı 15.Bölüm Özeti, Tüyoları; Ziyanur’un ölümü Ali Asaf’ı oldukça sarsmıştır. Bildiği tüm gerçekleri Eylül’e açıklamak için her şeyin başladığı yere doğru birlikte bir yolculuğa çıkarlar. Fakat yolda kötü bir sürpriz onları beklemektedir. Bu arada hastaneye gelen kimliği belirsiz kadın, Eylül’e İpek’e tekrardan ablalık yapacağı o büyük adımı attırır. Selim’in yaşayacağı talihsiz kaza Ali Asaf’ın bir doktor olarak alacağı en zor karara sebep olur. Diğer tarafta yarım kalan evlilik teklifine cevap veren Eylül ve Ali Asaf için yepyeni bir hayat başlamaktadır.
Kalp Atışı 14.Bölüm Fragmanı (6 Ekim Cuma)
Kalp Atışı 15.Bölüm Fragmanı 13 Ekim Cuma
Birini seversen bir gün değil, her gün seversin. Kalp atışı 13.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Ali Kemal ve Eylül, en önemli sınavlarını verecekleri bu hafta...
Kalp Atışı Eylül, Karakterine En Çok Hangi Erkek Karakter Yakışıyor?
Kıdemli Asistan Samet Tok: Başar Doğusoy Kimdir?
Kalp Atışı 4.Bölüm Fragmanı (21 Temmuz Cuma)
Geniş ve kapsamlı en büyük Fan sitesidir. Anlık olarak gelişmeleri takip eder, güncel, özgün şekilde ziyaretçilere haber olarak sunar. Site telif haklarına saygılı olup kamuoyuna sunulan reklam amaçlı materyalleri içerk olarak sunmaktadır. Sizlere en doğru bilgiyi ulaştırmak için Kalp Atışı Dizisi takip edenleri için çalışıyoruz, Sosyal medyadan takip ederek beraber destekleyeceğiz, üstelik bölüm sonlarında yorumlayarak herkesin düşüncelerini yayınlayarak dizinin binlerce hayranına ulaşabileceksiniz. Yeni bilgiler, gelişmeler için. Sürekli takipte kalın.
read more
save

0 comments

maging una upang magkomento

Sign In or join Fanpop to add your comment